Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Möt oss på Business Arena i Stockholm

Aktuellt Publicerad 10 september, 2014

Den 17-18 september deltar Business region Göteborg, fastighetskontoret, stadsbyggnadskontoret och Älvstranden Utveckling tillsammans på Business Arena för att representera Göteborgs Stad.

Det händer mycket i Göteborg just nu och mer kommer framöver. Förmodligen står Göteborg inför den hittills största stadsutvecklingen i stadens historia, ett uppdrag vi kallar för Vision Älvstaden. Fem miljoner kvadratmeter ska förvandlas och ersättas av bland annat bostäder och verksamheter. Tillsammans arbetar vi för att skapa en nära storstad.

Idag pågår många olika stadsutvecklingsprojekt och fler ska det bli. Tillsammans med entreprenörer, företagare och näringslivet vill vi fortsätta att utveckla Göteborg. Vill du vara med? Välkommen att besöka Göteborgs Stad på Business Arena i Stockholm den 17-18 september. Du hittar oss i lounge nummer 5B. Den 18 september klockan 14.00 kan du som deltar på mässan lyssna på vårt seminarium Älvstaden – fem miljoner kvm mitt i Göteborg, vill du vara med? Där Lena Andersson, vd Älvstranden Utveckling, kommer att presentera den nu aktuella markanvisningen i Frihamnen. Vad vill staden uppnå och vad krävs för att vara med?

Hoppas att vi ses!

Läs mer på businessarena.nu

Läs mer om markanvisningen i Frihamnen här

This site is registered on wpml.org as a development site.