Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Älvstranden Utveckling och Covid-19

Aktuellt, Hyresgäst Publicerad 25 mars, 2020

Covid-19 är högt upp på vår agenda och bolaget har tillsatt en arbetsgrupp som träffas varannan dag för avstämning om Covid-19 och möjlighet att fatta beslut utifrån aktuell situation.

Utgångspunkten för bolagets förhållningssätt är att följa Göteborgs Stads och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi vill som alla minska spridningen av smittan i samhället och ta vårt ansvar i det arbetet.

Det gäller för våra medarbetare

Det mesta av vår verksamhet är inte samhällskritisk och vi har möjlighet att erbjuda hemarbete när det krävs för att minska spridningen av smittan. Vi använder oss av digitala verktyg när många behöver arbeta på distans. Samtidigt är det viktigt att vår verksamhet fortsätter att fungera.

De medarbetare som har förkylningssymptom, hosta eller känner sig sjuka stannar hemma. Detsamma gäller medarbetare som tillhör en riskgrupp. De som är friska jobbar som vanligt, det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Det är inte tillåtet att göra tjänsteresor.

Det gäller för våra externa besökare

Vi välkomnar externa besökare som är friska och utan förkylningssymptom. Vi tar inte i hand med varandra.

Det gäller för våra hyresgäster

Våra tekniska förvaltare och uthyrare arbetar som vanligt. Felanmälningar görs via vår webbplats och om det är akuta ärenden utanför kontorstid ring journumret 031-368 96 15.

Det gäller för Älvrummet

Älvrummet är ett besökscentrum för allmänheten om den pågående stadsutvecklingen i centrala Göteborg och det som kallas Älvstaden. Göteborgs Stad står bakom Älvrummet och Älvstranden Utveckling ansvarar för driften.

Från och med måndag 6 april har Älvrummet ändrade öppettider, måndag-lördag klockan 12-16 med kvällsöppet till klockan 19 på onsdagar.

This site is registered on wpml.org as a development site.