Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Ännu ett nytt kontorshotell på Lindholmen

Pressmeddelanden Publicerad 8 mars, 2012

Efter succén med det nuvarande kontorshotellet i huvudbyggnaden Lindholmen Science Park öppnar Älvstranden Utveckling ännu ett i samma fastighet. Hela 19 rum väntar på att fyllas med mindre företag som vill växa och ser möjligheter med att arbeta i en spännande och expansiv miljö.

– Det unika med kontorshotellet är att små och stora företag får möjlighet att sitta nära varandra i samma fastighet. Det ger oändliga möjligheter att nätverka och hitta samarbetspartners och nya affärsmöjligheter. På Lindholmen är det dessutom lätt att växa vidare eftersom vi kan erbjuda lokaler för alla storlekar på företag, säger Helen Sandberg, uthyrare på Älvstranden Utveckling.

Lindholmen är ett av Göteborgs hetaste områden och växer så det knakar. Hit dras allt fler företag – stora som små – inom IT, teknik och media. Den 1 maj öppnar vi det nya kontorshotellet. De 19 rummen är från 10 – 36 kvm och varje företag får hyra max tre rum var.

“Lite mer än du förväntar dig”
I huvudbyggnaden erbjuds allt du behöver ha hjälp med. Receptionen tar emot både kunder och besökare och där får du hjälp med det mesta. Allt från kaffe, konferenslokaler, kontorsmaterial till telefonpassning. Servicekortet gör det dessutom ännu enklare för företag att använda servicetjänsterna.

– Uthyrningen av rummen har redan startat och vi räknar med att de får en strykande åtgång, säger Helen Sandberg.

För mer information, kontakta:
Helen Sandberg, uthyrare Älvstranden Utveckling, 031 – 779 96 32, helen.sandberg@alvstranden.goteborg.se

Hans Kallin, uthyrare Älvstranden Utveckling, 031 – 779 96 05, hans.kallin@alvstranden.goteborg.se

Älvstranden Utveckling AB ägs av Göteborgs Stad och är ett bolag som utvecklar och förvaltar fastigheter och områden på Norra och Södra älvstränderna i Göteborg. Koncernen omsätter drygt 350 miljoner kronor med en sammanlagd uthyrningsbar yta på 400 000 kvm.

Ännu ett nytt kontorshotell på Lindholmen

This site is registered on wpml.org as a development site.