Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Bukowskis satsar fullt ut på Frihamnen

Pressmeddelanden Publicerad 20 oktober, 2014

Från den 1 november har Bukowskis all sin göteborgsverksamhet i Frihamnen.
Bukowskis Market i Kajskjul 107 har fått sällskap av företagets fine art-del – som tidigare låg på Avenyn.
– Det är glädjande att ett så starkt varumärke tror på Frihamnens potential, säger Hanna Areslätt, projektchef för Frihamnen på Älvstranden Utveckling AB.

Bukowskis Market är en stor nätauktionsaktör. Omsättningen ökar med 20-25 procent om året och flytten till Frihamnen för ett par år sen innebar större ytor och bekvämare parkerings- och transportmöjligheter för kunderna.
Nu har de ursprungliga 1 100 kvadratmetrarna i det närmaste dubblerats – till 2 100 kvm – för att även härbärgera Bukowskis kvalitetsavdelning i Göteborg.

– Det är en utmaning att flytta vår fine art från Göteborgs paradgata hit ut, säger Bukowskis Oscar Molse. Men vi hoppas att stadens planer för området blir så bra som man utlovar. Att det ska bli liv och rörelse och fler verksamheter som kan generera nya kunder till oss.

Hanna Areslätt på Älvstranden Utveckling ser Bukowskis närvaro som ett bra exempel på Frihamnens framtida innehåll.

– Markanvisningsprocessen är i full gång och till jubileumsåret 2021 ska en första deletapp med 1000 bostäder och 1000 arbetsplatser vara klar. Och det är en självklarhet att det också finns olika typer av kommersiella verksamheter, ett bra utbud av allehanda affärer, krogar och service.

För mer information om lokalen kontakta:

Annica Tisell,
Uthyrare lokaler
Fastighetsutveckling,
Älvstranden Utveckling

annica.tisell@alvstranden.goteborg.se
031-368 96 12

This site is registered on wpml.org as a development site.