Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Cecilia Andersson ny fastighetsutvecklingschef på Älvstranden

Aktuellt, Pressmeddelanden Publicerad 29 maj, 2018

Cecilia Andersson har rekryterats som ny chef för Fastighetsutveckling på kommunala fastighetsbolaget Älvstranden Utveckling. Cecilia kommer närmast från fastighetsbolaget Ernst Rosén AB där hon arbetat som chef för projektutveckling, och varit med och byggt upp företagets organisation för nyproduktion av bostäder.

Cecilia Andersson är i grunden civilingenjör med inriktning på väg och vatten och har en lång erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. De senaste sju åren har hon arbetat på byggherresidan och dessförinnan tio år som byggentreprenör

– Hon har den breda kompetens och gedigna erfarenhet vi behöver när vi ska utveckla Göteborgs hamnnära områden. Vi jobbar med komplicerade fastighetsfrågor i flera dimensioner och med många olika aktörer. Jag känner mig trygg med att Cecilia kan hålla ihop trådarna när vi ska göra Göteborg bättre, säger Marika Ogrelius Engström, vice VD, Älvstranden Utveckling.

Älvstranden Utveckling arbetar med att förverkliga Vision Älvstaden och ska i samverkan med stadens övriga förvaltningar och bolag och byggherrar skapa en hållbar och dynamisk innerstad för alla.

-Jag ser med spänning fram mot att få arbeta på Älvstranden Utveckling och utveckla fastigheter i enlighet med Vision Älvstaden. Det är ett brett uppdrag och en ynnest att få vara en del i utvecklingen av Göteborg, säger Cecilia Andersson.

Cecilia Andersson tillträder sin nya tjänst på Älvstranden Utveckling efter sommaren

This site is registered on wpml.org as a development site.