Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Gourmetkorv till Lindholmen i november

Aktuellt Publicerad 3 juli, 2015

I november utökas lunch- och middagsutbudet på Lindholmen med 60 olika sorters korv. Då slår nämligen vår nya hyresgäst Gourmetkorv upp portarna till sin tredje restaurang i Göteborg, intill Lindholmen Science Park.

– Jag är väldigt glad och oerhört taggad över att etablera Gourmentkorv nr 3 på Lindholmen, säger ägaren Malin Talcoth. Läget i sig känns väldigt spännande, ett modernt område med enorm potential. Vi hoppas kunna bidra med en levande känsla och framför allt ett stort urval av grymt god korv som man även snabbt och enkelt ska kunna köpa med sig hem.

Gourmetkorv startade i en liten lokal på Södra Larmgatan våren 2008, med idén att servera kvalitetskorv med olika ursprung och karaktär på ett unikt och lite annorlunda sätt. Till korvarna serveras bland annat hemlagat potatismos, potatissallad, gourmet-surkål, ett stort urval av senap och klassiska röror som Ajvar, Chilidressing eller Skagenröra.

– Vi använder bara råvaror av högsta kvalitet, berättar Malin. Alla korvar vi serverar innehåller 85 – 95 % kött, och är utan tillsatser. Vi samarbetar med lokala charkuterier, som även tillverkar korvar enligt våra egna recept, exempelvis Bloody Mary-korv och Porc formè. Och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och komplettera vårt sortiment, så att det ska finnas någon korv som passar alla.

Ambitionen är att också kunna ha öppet på kvällar, och hon ser fram emot att erbjuda gästerna en god kall öl till det stora utbudet av korv och tillbehör.

gourmetkorv01

Gourmetkorv finns för närvarande på Södra Larmgatan och Postgatan i centrala Göteborg. De öppnar dessutom butik i Amhult i februari nästa år.

This site is registered on wpml.org as a development site.