Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Gustaf von Seth ny chef för Fastighetsutveckling på Älvstranden Utveckling

Pressmeddelanden Publicerad 20 mars, 2017

Älvstranden Utveckling har under de senaste åren fokuserat på att bygga upp hög kompetens inom hållbar stadsutveckling, som kopplar till uppdraget att driva utvecklingen längs älvstränderna i centrala Göteborg. Detta förutsätter att bolaget har kunskap och erfarenhet inom en rad fastighetsdicipliner.

Nu förstärks organisationen ytterligare genom att Gustaf von Seth tillträder rollen som chef för avdelningen Fastighetsutveckling.

– När vi i höstas tillsatte två ledande tjänster inom hållbar stadsutveckling blev denna centrala post vakant. Det känns väldigt skönt att vi lyckats komplettera med ytterligare topp-kompetens. Det visar att vi är en attraktiv arbetsplats med ett mycket spännande uppdrag, säger Lena Andersson, VD på Älvstranden Utveckling.

Förutom fastighetsutveckling, som även inkluderar projekt inom platsbyggnad, ligger det i rollen att ansvara för bolagets fastighetstransaktioner. Det inbegriper alltifrån avyttring av befintliga kommersiella fastigheter till en mängd andra fastighetsrättsliga frågor som blir aktuella i samband med utvecklingen av Älvstadens nya områden.

Gustaf von Seth har bred erfarenhet från olika ledande befattningar i fastighetsbranschen och har ett omvittnat gott ledarskap. Han har arbetat i både privat och kommunal sektor med fastighetsförvaltning, projektutveckling och förvärv. Senast som VD i det kommunala bolaget Ystad Industrifastigheter.

– Det känns som en förmån att få bli delaktig i Älvstranden Utvecklings innovativa arbete med att utveckla den centrala staden kommenterar Gustaf von Seth, som ser fram emot att få jobba med avdelningens kunniga och engagerade medarbetare.

This site is registered on wpml.org as a development site.