Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Kristina Gradin ny chef för projektstyrning på Älvstranden Utveckling

Pressmeddelanden Publicerad 12 augusti, 2019

Kristina Gradin har anställts som ny chef för projektstyrning på Älvstranden Utveckling. Hon kommer från en rad ledande befattningar inom NCC-koncernen. Närmast från en tjänst som regionchef på Bonava Sydväst.

Kristina Gradin tillträder sin tjänst på Älvstranden Utveckling 13 augusti och kommer i rollen som chef för projektstyrningen att leda medarbetare som arbetar operativt med stadsutveckling i flera av Göteborgs centrala delar, bland annat Lindholmen, Frihamnen och Masthuggskajen. Idag består avdelningen av cirka 20 projektledare och koordinatorer. Kristina kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp.

— Vi är väldigt nöjda med att Kristina väljer att söka sig till Älvstranden Utveckling. Hon är en omvittnat god ledare och kommer att tillföra mycket klokskap och kompetens som gör oss ännu vassare inom hållbar stadsutveckling, säger Marika Ogrelius Engström, vice VD för Älvstranden Utveckling.

— Jag brinner för stadsutveckling och gott ledarskap och kan inte tänka mig en mer spännande organisation att verka i just nu. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från byggherresidan i det stora och viktiga stadsutvecklingsarbete som Älvstranden Utveckling leder i Göteborg, säger Kristina Gradin.

Med rekryteringen av Kristina Gradin förstärker Älvstranden Utveckling kompetensen inom stads- och fastighetsutveckling i syfte att ta nästa steg mot att bli ledande inom hållbar stadsutveckling. En förutsättning för att lyckas med uppgiften att utveckla Älvstaden till en inkluderande, grön och dynamisk innerstad präglad av mångfald med stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

Kristina Gradin efterträder Mats Ransgård, som går över till en ny roll med ansvar för att utveckla bolagets arbete med mark och infrastruktur i genomförandefasen.

This site is registered on wpml.org as a development site.