Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Lyckad partnerträff i Älvrummet

Aktuellt Publicerad 16 juni, 2015

Den 15 juni bjöd vi på Älvstranden Utveckling in till partnerträff i Älvrummet. Ca 70 partners från bygg- och fastighetsbranschen och stadens förvaltningar deltog i en förmiddag där bolagets nya roll förklarades och diskuterades.

Dagen inleddes med att konsultföretaget Trendie presenterade resultatet av en stor intervju-undersökning de gjort om Älvstranden Utveckling. Närmare 100 intervjuer har genomförts med bransch, arkitekter, stadens förvaltningar och intresseorganisationer. Undersökningen definierar följande stora utmaningar för bolaget:

  • En ny rollfördelning
  • Bygga visionens blandstad
  • Vara en drivkraft i branschen
  • ”Dialogdöden”

Därefter berättade Älvstranden Utvecklings VD Lena Andersson om bolagets roll i förverkligandet av Vision Älvstaden och utvecklade nyckelbegrepp i bolagets nya roll: affärsmässig samhällsnytta, innovation och kreativitet samt avancerad processledning. Dessa begrepp hade deltagarna sedan en livlig dialog runt tillsammans med frågan om på vilket sätt Älvstranden Utvecklings nya roll kan vara en möjlighet för dem i deras roll som samhällsbyggare.

Träffen avslutades med att Älvstrandens projektchefer gjorde lägesrapporter från sina respektive stadsutvecklingsområden. Budskapet blev tydligt, Vision Älvstaden håller på att förverkligas – just nu!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog i träffen. En nära dialog och diskussion med bransch och samarbetspartners är avgörande för hur vi kommer att lyckas framöver.

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.