Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Markanvisning för vattenfastighet i Lindholmshamnen

Aktuellt, Hyresgäst Publicerad 27 september, 2019

Nu går Älvstranden Utveckling ut med en markanvisning på en vattenfastighet med restaurangändamål i Lindholmshamnen. Restaurangkonceptet ska möta vattnet på dess unika läge och intill den centrala samlingsplatsen. Markanvisningen ligger inom området som ingår i Vision Älvstaden. Enligt Vision Älvstaden har Lindholmen en viktig roll som kunskapsnod med samarbeten inom media, konst och akademi. Området kompletteras med fler bostäder i Lindholmshamnen och kvarteren runt Karlastaden.

Det vattennära läget och utvecklingen av Lindolmshamnen med trädäck, grönska och kaj med parker skapar ett attraktivt läge för restaurangen och ett område att vistas på. Restaurangens utveckling på Lindholmen är en spännande utmaning i hållbar miljö med innovativa förtecken.

– Det unika med den här tomten är att det är en vattenfastighet med stor möjlighet att skapa en samlingsplats på centrala Lindholmen. Vi ser fram emot att få en aktör på plats som bidrar till ett levande stadsliv både dag och kväll, säger Sebastian Vithal, transaktionsansvarig på Älvstranden Utveckling.

Till markanvisningen för Lindholmshamnen 40:1

This site is registered on wpml.org as a development site.