Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Sökes: Hållbarhetsgeni och stadsutvecklings-expert som vill utveckla framtidens Göteborg

Aktuellt Publicerad 10 juni, 2016

Nu söker vi på Älvstranden Utveckling en hållbarhetschef och en stadsutvecklingschef. För att väcka intresse bland kandidaterna gör vi Sveriges hållbaraste rekryteringskampanj. Det betyder att vi sprider vårt budskap på ett antal hållbara platser och föremål runt om i stan, som t.ex. på second hand-plagg och bland ekologiska odlingar. På så sätt hoppas vi nå människor som tänker och agerar hållbart på riktigt.

Nu genomför vi två strategiskt viktiga rekryteringar. Dels söker vi en hållbarhetschef som är visionär, strateg och expert i en och samma person. Och dels en stadsutvecklingschef vars viktigaste uppgift blir vara VD:s högra hand i stadsutvecklingsfrågor och ha fokus på att leda, driva och stödja vår huvudprocess: Att utveckla hållbar Älvstad. Tillsammans kommer de två framtida kollegorna att utgöra Älvstrandens ledande och strategiska team för Hållbar stadsutveckling och målet är att vara nationellt ledande på detta område 2024.

[quoteblock quote=”– Vi letar efter två drivna och modiga medarbetare som vill arbeta med Nordens mest spännande stadsutvecklingsprojekt! Därför söker vi nya kollegor som kan inspirera och motivera andra, nätverka och företräda Älvstaden och Älvstranden Utveckling internationellt och i Sverige. Kort sagt erbjuder vi ett varierat, intressant och utvecklande arbete.” person=”Lena Andersson, VD Älvstranden Utveckling”]

För att nå människor som lever hållbart på riktigt sprids kampanjen på hållbara platser och föremål i Göteborg. Självklart är annonserna miljövänliga och tryckta på bland annat second hand-plagg, ekologiska grönsaker och återanvända möbler. Verksamheterna som sprider kampanjen är Reningsborg, Ekobeställarna, Cum Pane, Flyktingguide/språkvän, Gröna Boden, Happy M Kitchen, Bara Bra Mat, Restaurang Natur, Alkemisten kaffebar, Ekocentrum, Masthuggskajens hållbara projekt ”tysta rum”, Mynta Eko, Eco & Fair samt Fabriken.

 

  • Läs mer och ansök till tjänsten som Stadsutvecklingschef här.
  • Läs mer och ansök till tjänsten som Hållbarhetschef här.
This site is registered on wpml.org as a development site.