Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Tillförordnad vd utsedd för Älvstranden Utveckling AB

Pressmeddelanden Publicerad 6 december, 2012

Olle Lindkvist blir från årsskiftet tillförordnad vd för Älvstranden Utveckling AB. Han efterträder Mats Andersson som då lämnar sitt uppdrag.

Olle Lindkvist har av Älvstranden Utvecklings styrelse utsetts till tillförordnad vd. Han efterträder Mats Andersson och kommer att inneha uppdraget tills ny vd har utsetts.

Olle Lindkvist har under många år varit bolagets bygg- och projektchef.

–       Jag ser fram emot uppdraget som tillförordnad vd med tillförsikt och ska göra vad jag kan för att driva bolagets verksamhet framåt på bästa sätt, säger Olle Lindkvist.

–       Olle har en bred erfarenhet av bolagets verksamhet och styrelsens uppfattning är att han kommer att göra ett bra jobb som företrädare för bolaget. Vi önskar honom och hans medarbetare lycka till, avslutar bolagets styrelseordförande Owe Nilsson.

Arbetet med att rekrytera både vd och ny chef för bygg- och projektavdelningen startar snarast.

För mer information, kontakta:
Styrelseordförande Owe Nilsson
Telefon: 070-564 10 21
E-post: owe.nilsson@bahnhof.se

Vice ordförande Magnus Nylander
Telefon:  070-774 42 15
E-post: 007nylander@gmail.com

Bygg- och projektchef Olle Lindkvist
Telefon: 070-695 96 09
E-post: olle.lindkvist@alvstranden.goteborg.se

Älvstranden Utveckling ägs av Göteborgs Stad och är ett bolag som utvecklar och förvaltar fastigheter och områden på norra och södra älvstränderna i Göteborg. I bolagets arbete ska de ekologiska, sociala och ekonomiska dimensionerna vara vägledande. Koncernen omsätter drygt 350 miljoner kronor och har en sammanlagd uthyrningsbar yta på 400.000 kvm.

This site is registered on wpml.org as a development site.