Gå till huvudinnehållet
Sök på webbplatsen
 

Välkomna till Jubileumsparken 2019

Aktuellt, Pressmeddelanden Publicerad 8 maj, 2019

Lördag 11 maj öppnar Allmänna badet i Jubileumsparken. Portarna öppnar klockan 13.30 och alla är välkomna!

Årets tema för öppningsdagen är ”rulla”. Skateboard, cykel, barnvagn eller kanske rollator eller rullstol. Kom och rulla med oss!

Vi spelar härlig musik och Roller derby-banan ”Rullevi” är stället vi hänger på. Om du inte har något eget du vill rulla på finns det material att låna.

Tillsammans med Göteborgs skateboardklubb, föreningen Gatuplan, föreningen Ritus som står för musiken och Göteborgs Rollerderbyklubb bjuder vi in till en ”rullfest” med fokus på gemenskap, delaktighet och att alla kan rulla, på sitt eget sätt.

Cafe Fluss har öppet hela dagen för den som är hungrig och törstig. Det allmänna badet har öppet för den som vågar bada trots kylan och bastun finns som en varm famn för den som är frusen.

Varmt välkommen till Jubileumsparken!

Tid: Lördag 11 maj kl.13.30
Plats: Badet i Jubileumsparken, Frihamnen

Kontaktperson:

Ia Kjellsdotter, verksamhetsledare på Passalen, ia@passalen.se, 073-098 70 76

Mer information om Jubileumsparken finns på alvstaden.se/jubileumsparken

Jubileumsparken är ett resultat göteborgarnas önskemål inför Göteborgs 400-årsjubileum år 2021 och inför byggandet av Älvstaden. I medborgardialoger blev det tydligt att många vill ha grönområden och komma närmare vattnet. Jubileumsparken kan uppfylla båda önskemålen.

Passalen är en ideell allmännyttig förening som verkar för allas rätt till ett meningsfullt och aktivt liv. Passalens fokusgrupp är barn och unga vuxna med funktionsvariation. www.passalen.se. Passalen är en del av det idéburna offentliga partnerskap som Göteborgs Stad arbetar med för att nå visionen om inkluderande mötesplatser för stadens invånare.

This site is registered on wpml.org as a development site.